Gjuha:
Kėrko: 
 RRETH NESH
 PRODUKTE
Dyer te Blinduara
Hekur i Pėrpunuar
Konstruksione Metalike
Produkte tė Tjera
 VIDEO
 TE REJAT
 KONTAKT
 GALERI
PRODUKTE - Hekur i Pėrpunuar
Kangjella Për Shkallë 

 

Hekuri gjithashtu krijon nje atmosfere te ngrohte ne shtepi, duke thyer monotonine e linjave te vrazhda.
Ju mund te zgjidhni kompozime te ndryshme qe jane shprehje e talentit te prodhuesit dhe shembull i paster i bukurise qe nuk venitet, te hekurit te farketuar


Kangjella Ballkon


Djapazoni i EMSH - së eshte i kopletuar dhe sygjeron shembuj pafund te aplikimit. Ju mund te realizoni projektin tuaj mbi bazen e  deshites tuaj
duke adaptuar linjen me te pershtateshme te produktit me arkitekturen
e vet objektit.


 Porta Oborri dhe Kangjëlla Rrethimi


Hekuri  i farketuar behet pjese perberese dhe vitale e shtepive.
Pervec dekorimit dhe tipizimit te tyre, ai luan nje rol te rendesishem :
Ruajtjen e ambientit.


 Objekte Dekorative


Nje objekt i krijuar nga farketimi i hekurit eshte e sigurt qe shton nje dimensionim dhe stilizim te ri ne cdo ambient.Ndersa shikoni keto foto , imagjinoni pershtatjen e tyre ne ambientet tuaja dhe ne me shume perkushtim do te kthejme fantazine tuaj ne realitet.