Punimet & Sipermarrjet e kompanise Emsh jane shtrire ne nje game te gjere objektet, dhe institucionesh duke filluar:

 • SPITALE
 • SHKOLLA
 • OBJEKTE BANIMI
 • KOMPLEKSE
 • GODINA MAGAZINIMI
 • FABRIKA
 • AMBIENTE TEKNIKE
 • QENDRA TREGTARE
 • INSTITUCIONE
 • ZYRA
 • VILA
 • BAR – RESTORANTE

Katalogu 2017

Katalogu me produktet me te reja nga kompania EMSH!