Panairi Ndërkombëtar i Mobilerise SHQIPERIA 2016

Kete vit EMSH eshte pjesemarres ne Panairin Nderkombetar te Mobilerise SHQIPERIA 2016 Data e aktivitetit: nga 11/03/2016 deri ne 14/03/2016 Organizator: Albexpo Group me mbeshtetjen e Shoqates se Prodhuesve te Mobiljerise te Shqiperise (SHPMSH), Vendi: Pallati i Kongreseve, Tirane ( ne Qendren e Kryqytetit) Tema: Prezantimi i Prodhimeve te Mobiljeve nga Kompani Vendase e te Huaja Bashkepunetor:  Shoqata e Perpunuesve te Drurit…

Read more

Fabrika EMSH

Njihuni Me Fabriken Tone EMSH është një emër që vjen si produkt i EuroMetal Shkëmbi. Në bazë të kulturës artizanale dhe angazhimit të familjes Shkëmbi, kjo kompani ka kontribuar në transformimin prej nje koncepti artizanal në nje produkt industrial. E krijuar ne vitin 1995 , EMSH ështe nje kompani lider ne tregun Shqiptar ne prodhimin…

Read more