Ky eshte objektivi qe Emsh-n e ka ndjekur per me shume se 20 vjet, krijimi i produkteve ne linje me stilin e ri te jetes dhe te afta te integrohen ne  mjedise arkitekturore te ndryshme.

Emsh ka ndihmuar per ta kthyer konceptin e dyerve te sigurise, nga funksionale ne artikuj mobilimi, dhe nga bariera mbrojtese kundrejt mjedisit te jashtem ne symbol te stilit dhe personalitetit.

Perkushtimi i familjes Shkembi vendosi bazat e politikave & kultures se kompanise, sebashku me entuziazmin e shume punonjesve te cilet kane pare gjithmone perpara drejt se ardhmes. Njerez krenar qe i perkasin nje grupi avangard dhe qe kerkojne t’i bashkohen nevojave te klienteve dhe t’i paraprijne ata.

Sepse keto jane vlerat qe na bejne ne unike, ashtu sikurse jeni dhe ju!

Katalogu 2017

Katalogu me produktet me te reja nga kompania EMSH!