Konstruksionet metalike të rënda janë produkt i hershëm i kompanisë Emsh, që lidhet në mënyrë të pandashme me historikun dhe lindjen e kompanisë. Që prej fillesave të saj kompania ka lançuar  këtë produkt duke u bazuar në traditën dhe eksperiencën brez pas brezi në prodhimin e konstruksionit të hekurit. Me kalimin e viteve eksperienca,  përgatitja dhe rritja e stafit profesional tekniko-inxhinierit , bën të mundur që projektet e konstruksionit të hekurit janë simbol i garancisë dhe profesionalizmit të kompanisë Emsh. Përdorimi i softe-ve inxhinierik të kësaj fushe na japin përparësi dhe saktësine e domosdoshme që në këtë fushë të industrisë së prodhimit të jemi konkurues dhe prioritar në treg.Në këto projekte një vend të rëndësishëm zënë ndërtimi i kapanoneve, magazinave, strukturave mbuluese, kabina vrojtimi etj.

+ Perdorimi

 Konstruksionet metalike të rënda janë produkt i hershëm i kompanisë Emsh, që lidhet në mënyrë të pandashme me historikun dhe lindjen e kompanisë. Që prej fillesave të saj kompania ka lançuar  këtë produkt duke u bazuar në traditën dhe eksperiencën brez pas brezi në prodhimin e konstruksionit të hekurit. Me kalimin e viteve eksperienca,  përgatitja dhe rritja e stafit profesional tekniko-inxhinierit , bën të mundur që projektet e konstruksionit të hekurit janë simbol i garancisë dhe profesionalizmit të kompanisë Emsh. Përdorimi i softe-ve inxhinierik të kësaj fushe na japin përparësi dhe saktësine e domosdoshme që në këtë fushë të industrisë së prodhimit të jemi konkurues dhe prioritar në treg.Në këto projekte një vend të rëndësishëm zënë ndërtimi i kapanoneve, magazinave, strukturave mbuluese, kabina vrojtimi etj.

Kufiri ndermjet shtepise tuaj dhe ambientit te jashtem, shenja e pare e personalitet dhe jo vetem kaq.

Cdo dere sigurie Emsh eshte mbi te gjitha nje mbrojtje kunder grabitjes. E krijuar prej disa nivele aksesore sigurie dhe nje teknologji te cilem vetem Emsh mund ta ofroj. Nje structure qe mund te vishet sipas deshires suaj, ne harmoni te plote me ambintin dhe stilin tuaj te jeteses.

Kataloget me produktet me te reja nga kompania EMSH!