Eksperienca shumevjecare e Emsh ka bere qe rreth nesh te krijohet nje rrjet i gjere i kompanive, firmave dhe bashkepunetoreve ne treg, qe pergjate viteve kane qene elementi me inkurajues per te rritur prefesionalizmin dhe sherbimin tone ne treg. Jemi krenar qe rrugetimin tone disa vjecar e kemi ndertuar mbi bashkepunimin tone me kolege dashamires, kontribues dhe njerez te motivuar per ta cuar emrin e Emsh ne pozicionin qe ndodhet sot, nje kompani serioze dhe e konsoliduar ne tregun shqiptar. Nje permendje e shkurter ne retrospective do ishte mirenjohja me e mire per te gjithe keta bashkepunetore dashamires dhe profesioniste:

Katalogu 2017

Katalogu me produktet me te reja nga kompania EMSH!