Nje kujdes te vecante dhe vend te privilegjuar ka pasur gjithmone klienti privat dhe qytetari i thjeshte. Shumellojshmeria , dizenjot dhe pershtatja e gustove te klientit me gamen e produkteve dhe varieteteve qe Emsh siguron, ka qene nje sfide e fituar ne gjithe keto vite pune dhe perkushtim. Perpjekja per te zgjeruar gamen e produketeve, dizenjot dhe inovacionet ne prodhim kane bere qe brenda nesh cdo ide te realizohet dhe te behet realitet , duke i falur klientit kenaqesine e kerkuar dhe kompanise nje vlere te shtuar. Cdo pamundesi e momentit per tja aritur kesaj ka qene nje shtyse e forte, per te bere me te miren dhe per ti vertetuar vetes se synimet tona jane te larte dhe gjithmone do jemi duke luftuar per rritjen e kualitetit dhe estetikes ne prodhimet tona. Rol kryesor ne kete sfide kane qene sigurisht dhe stafi yne profesional qe ne cdo kohe ka ditur te jape ide inovative dhe te guximshme per ti dhene tregut produkte te reja dhe cilesore duke e vendosur Emsh ne nje vend te privilegjuar  midis kompanive shqipetare, pse jo dhe nje konkuruese te denje dhe jashte tregut te vendit.

Disa nga punimet tona me te spikature mund te vleresohet si :

  • KOMPLEKSE VILASH
  • APARTAMENTE BANIMI
  • ZYRA
  • SHOW ROOM
  • GALERI

Katalogu 2017

Katalogu me produktet me te reja nga kompania EMSH!