Te se njejtes natyre jane dhe kangjellat e perdorshme per kufizimit e shkalleve te formave dhe tipeve te ndryshme. Hekuri I farketuar dhe I kombinuar me harkezimet dhe format e shkalleve i jep ambienteve tuaja nje pamje te hijshme dhe plot energji. Siguria qe falim ben qe perdorimi i tyre te jete i gjere dhe i stiluar ne dizenjo nga me te ndryshmet.

Kangjellat e rrethimit jane te konceptuara per te falur siguri dhe nje ambient te perkufizuar bukur dhe ne menyre te hijshme. Elemtet perberes te tyre jane zgjedhur me delikatese per tu huazuar kendshme me dekorin e ambienteve tuaj. Perdorimin me te gjere e gjejne ne kufizimin dhe rrethimin e objekteve te banimit si Vila, Rrezidenca, Pallate, Komplekse te te gjitha llojeve etj. Gjithkund ku siguria bashkerendor bukur dhe me elegance kangjellat e farketuara jane prezente me cilesite e tyre.

Gama e punimeve dekorative gjen perdorim te shumellojshem duke filluar nga elemtet e bareve dhe lokaleve si tavoline , karrige, pasqyra elemente mbajtes,tenda,gaxebo etj. Ne cdo shtepi ato kane vendin e tyre ne saj te efikasitetit dhe klasit qe ofrojme. Me bukurin e tyre i japin nje hijeshi cdo ambienti ku ato vendosen duke i bere ambientet tuaja me te ngrohta.

Elemetet dekorativ jane hijeshija dhe esenca e hekurit te farketuar. Cdo produkt hekuri ne qender te tij ka menyren dhe stilin specifik nga dallon dhe natyra e punimit.

Punimet te tilla si Barok, Rezidencial, Klasik, Art Deko, Kreativ jane alfabeti i cdo shkolle farketimi te hekurit. Shija dhe ngrohtesia qe I falin produktit te ben te dashurohesh me fisnikerine e tyre.

+ Kangjella Shkallesh dhe Ballkonesh

Te se njejtes natyre jane dhe kangjellat e perdorshme per kufizimit e shkalleve te formave dhe tipeve te ndryshme. Hekuri I farketuar dhe I kombinuar me harkezimet dhe format e shkalleve i jep ambienteve tuaja nje pamje te hijshme dhe plot energji. Siguria qe falim ben qe perdorimi i tyre te jete i gjere dhe i stiluar ne dizenjo nga me te ndryshmet.

+ Kangjella Rrethimi

Kangjellat e rrethimit jane te konceptuara per te falur siguri dhe nje ambient te perkufizuar bukur dhe ne menyre te hijshme. Elemtet perberes te tyre jane zgjedhur me delikatese per tu huazuar kendshme me dekorin e ambienteve tuaj. Perdorimin me te gjere e gjejne ne kufizimin dhe rrethimin e objekteve te banimit si Vila, Rrezidenca, Pallate, Komplekse te te gjitha llojeve etj. Gjithkund ku siguria bashkerendor bukur dhe me elegance kangjellat e farketuara jane prezente me cilesite e tyre.

+ Dekorime per Shtepine

Gama e punimeve dekorative gjen perdorim te shumellojshem duke filluar nga elemtet e bareve dhe lokaleve si tavoline , karrige, pasqyra elemente mbajtes,tenda,gaxebo etj. Ne cdo shtepi ato kane vendin e tyre ne saj te efikasitetit dhe klasit qe ofrojme. Me bukurin e tyre i japin nje hijeshi cdo ambienti ku ato vendosen duke i bere ambientet tuaja me te ngrohta.

+ Elementet Dekorativ

Elemetet dekorativ jane hijeshija dhe esenca e hekurit te farketuar. Cdo produkt hekuri ne qender te tij ka menyren dhe stilin specifik nga dallon dhe natyra e punimit.

Punimet te tilla si Barok, Rezidencial, Klasik, Art Deko, Kreativ jane alfabeti i cdo shkolle farketimi te hekurit. Shija dhe ngrohtesia qe I falin produktit te ben te dashurohesh me fisnikerine e tyre.

Hekuri i farketuar me fortesine, sigurin & klasin e tij na jep mundesi te krijojme nje game produketesh nga te me ndryshmet duke filluar nga Kangjellat e Rrethimi Dekorative, Kangjella Shkalle Dekorative dhe Punime dekori nga me te larmishmet duke perfshire nje game rreth 4000 produktesh ne varesi te gustos dhe shijeve te klientit.

Kataloget me produktet me te reja nga kompania EMSH!