Paneli Laminat,Paneli Mdf,Panele Druri

Çdo stil jetese mund te kombinohet me qindra ngjyra & dekore druri te cilat jane pjese e games se Emsh:

Paneli Laminat eshte nje material qe aplikohet ne vetem disa varietet koloresh dhe dizenjosh si psh Rover, Para, Venge, Arre, Bardhe etj.

Paneli Mdf eshte nje material cilesor mbi te cilin mund te aplikojme cdo dekor te mundshem te huazuar nga klienti ose gama e dekoreve Emsh. Ngjyrat gjithashtu qe mund te aplikohen ne kete panel jane te palimituara, duke filluar nga ato MAT, LUCIDO, ME BAZE UJI etj.

Panele Druri origjinal sikur nenkuptohet behet fjale per materialin me cilesor, te ngrohte dhe origjinal qe mund te perdoret per veshjen e dyerve te sigurise. Druri me finesen qe te fal , i jep deres nje pamje mrekullueshme duke i shtuar asaj pervec faktorin mbrojtes edhe ate dekorativ ne shtepine tuaj.

Doreza, Sy Magjik, Sistem Antitrapan

Cdo aksesore i jashtem i deres , duke filluar nga dorezat, mbulesat e fishekut, syri magjik, Limitatori  jane te mundshme te zgjidhen ne varesi te gustos se klientit ne tre variante : Ngjyre e argjendte alumi, Bronxe & Florinjte.  Te tre opsionet jane kane nje shkelqim terheqes duke e kthyer deren ne nje element plot vezullim.

Brave, Deviator, Limitator, Kunj Sigurie

Elementet e sigurise dhe mbrojtjes se deres ka shume faktore duke filluar nga aplikimi i nje telajo kundraksase ne forme L qe ne rastin e klasit 3 fiksohet ne kontruksionin e murit me 16 kunja celiku me prerje 40 mm duke formuar nje kornize shume rigjide ne te cilen vendoset kasa e deres dhe kjo nuk ka nevoje per kapjen e deren me beton. Kasa me specifikat teknike te saj ne nivel sigurie dhe mbrojtje eshte e realizuar me llamarine 15/10 mm e profiluar, fiksohet ne kundrakase me 8 vida. Kjo menyre kapje eshte shume praktike dhe njekohesisht shume e forte. Kasa ne vetvete do jete pergjegjese per mbrojtjen nga vjedhjet se bashku me fleten e deres. Kjo sipas standartit EN 1627 ka keto karakteristika : Nga krahu i menteshave ndodhen 4 vrima per futjen nga fleta e deres kunjat e sigurise 16 mm qe nuk lejojne zhvendosjen e deres edhe neqoftese menteshat jane prere, ndersa nga krahu i braves fleta e deres ka 7 inkastrime qe funksionojne nga nje brave me cilinder europian me celesa te pa kopjueshem. Inkastrimet jane te shperndara sipas nje radhitje te kerkuar nga standarti EN 1627, 5 inkastrime ndodhen ne brave se bashku me gjuzen e vet, me deviator tek ose dopio larte dhe posht . Te tre keto elemente brave-deviator I poshtem & deviator i siperm punojme ne menyre automatike te komanduar nga brava.Kunjat e sigurise mundesojne inkastrimin e deres dhe ne planin e menteshave, duke u nderfutur ne menyre automatike ne telajon e hekurin ne momentin qe mbyllet dera

Akustik, Ndricim, Termik

Portat e sigurise mund ti japin drite ambientit pa e cenuar sigurine: Fleta e deres mund te pajiset me dritare prej xhami te perforcuar me trashesi 20 mm, dhe i trajtuar me elemente kunder demtimit dhe kunder zhurmave.
Element tjeter shume i rendesishem i cili mbron ambientin e brendshem nga depertimi i pluhurit, insekteve, element te demshem qe mund te vine nga jasht eshte edhe furca automatike. Furca automatike eshte nje mekanizem qe vendoset ne pjesen e poshtme te deres, dhe punon i pavarur nga cdo mekanizem tjeter deres. Duke mbyllur deren ajo aktivizohet automatikisht me ane te nje pulsanti ne faqen anesore te deres, duke u zhvendosur vertikalisht poshte, dhe duke bere te mundur keshtu mbylljen e hapesirave ndermjet deres dhe dyshemese se shtepise suaj.
Material shume i domosdoshem dhe i nevojshem gjithashtu eshte edhe mbushja e hapesires se brendshme se deres me Lesh Guri. Karakteristikat e tij termike jane shume te mira dhe i japin mundesi deres suaj te mos lejoj transmetimin e temperatures dhe zhurmave, nga ambienti i jashtem ne ate te brendshem

+ Veshja e Drurit

Paneli Laminat,Paneli Mdf,Panele Druri

Çdo stil jetese mund te kombinohet me qindra ngjyra & dekore druri te cilat jane pjese e games se Emsh:

Paneli Laminat eshte nje material qe aplikohet ne vetem disa varietet koloresh dhe dizenjosh si psh Rover, Para, Venge, Arre, Bardhe etj.

Paneli Mdf eshte nje material cilesor mbi te cilin mund te aplikojme cdo dekor te mundshem te huazuar nga klienti ose gama e dekoreve Emsh. Ngjyrat gjithashtu qe mund te aplikohen ne kete panel jane te palimituara, duke filluar nga ato MAT, LUCIDO, ME BAZE UJI etj.

Panele Druri origjinal sikur nenkuptohet behet fjale per materialin me cilesor, te ngrohte dhe origjinal qe mund te perdoret per veshjen e dyerve te sigurise. Druri me finesen qe te fal , i jep deres nje pamje mrekullueshme duke i shtuar asaj pervec faktorin mbrojtes edhe ate dekorativ ne shtepine tuaj.

+ Aksesoret

Doreza, Sy Magjik, Sistem Antitrapan

Cdo aksesore i jashtem i deres , duke filluar nga dorezat, mbulesat e fishekut, syri magjik, Limitatori  jane te mundshme te zgjidhen ne varesi te gustos se klientit ne tre variante : Ngjyre e argjendte alumi, Bronxe & Florinjte.  Te tre opsionet jane kane nje shkelqim terheqes duke e kthyer deren ne nje element plot vezullim.

+ Elementet e Sigurise

Brave, Deviator, Limitator, Kunj Sigurie

Elementet e sigurise dhe mbrojtjes se deres ka shume faktore duke filluar nga aplikimi i nje telajo kundraksase ne forme L qe ne rastin e klasit 3 fiksohet ne kontruksionin e murit me 16 kunja celiku me prerje 40 mm duke formuar nje kornize shume rigjide ne te cilen vendoset kasa e deres dhe kjo nuk ka nevoje per kapjen e deren me beton. Kasa me specifikat teknike te saj ne nivel sigurie dhe mbrojtje eshte e realizuar me llamarine 15/10 mm e profiluar, fiksohet ne kundrakase me 8 vida. Kjo menyre kapje eshte shume praktike dhe njekohesisht shume e forte. Kasa ne vetvete do jete pergjegjese per mbrojtjen nga vjedhjet se bashku me fleten e deres. Kjo sipas standartit EN 1627 ka keto karakteristika : Nga krahu i menteshave ndodhen 4 vrima per futjen nga fleta e deres kunjat e sigurise 16 mm qe nuk lejojne zhvendosjen e deres edhe neqoftese menteshat jane prere, ndersa nga krahu i braves fleta e deres ka 7 inkastrime qe funksionojne nga nje brave me cilinder europian me celesa te pa kopjueshem. Inkastrimet jane te shperndara sipas nje radhitje te kerkuar nga standarti EN 1627, 5 inkastrime ndodhen ne brave se bashku me gjuzen e vet, me deviator tek ose dopio larte dhe posht . Te tre keto elemente brave-deviator I poshtem & deviator i siperm punojme ne menyre automatike te komanduar nga brava.Kunjat e sigurise mundesojne inkastrimin e deres dhe ne planin e menteshave, duke u nderfutur ne menyre automatike ne telajon e hekurin ne momentin qe mbyllet dera

+ Elemente

Akustik, Ndricim, Termik

Portat e sigurise mund ti japin drite ambientit pa e cenuar sigurine: Fleta e deres mund te pajiset me dritare prej xhami te perforcuar me trashesi 20 mm, dhe i trajtuar me elemente kunder demtimit dhe kunder zhurmave.
Element tjeter shume i rendesishem i cili mbron ambientin e brendshem nga depertimi i pluhurit, insekteve, element te demshem qe mund te vine nga jasht eshte edhe furca automatike. Furca automatike eshte nje mekanizem qe vendoset ne pjesen e poshtme te deres, dhe punon i pavarur nga cdo mekanizem tjeter deres. Duke mbyllur deren ajo aktivizohet automatikisht me ane te nje pulsanti ne faqen anesore te deres, duke u zhvendosur vertikalisht poshte, dhe duke bere te mundur keshtu mbylljen e hapesirave ndermjet deres dhe dyshemese se shtepise suaj.
Material shume i domosdoshem dhe i nevojshem gjithashtu eshte edhe mbushja e hapesires se brendshme se deres me Lesh Guri. Karakteristikat e tij termike jane shume te mira dhe i japin mundesi deres suaj te mos lejoj transmetimin e temperatures dhe zhurmave, nga ambienti i jashtem ne ate te brendshem

Katalogu 2017

Katalogu me produktet me te reja nga kompania EMSH!