Dyert e ambienteve teknike jane dyer te cilat perdorimin me te gjere e kane per ambientet qe jane ne dispozicion te pajisjeve elektrike, mekanike, elektronike dhe me gjere. Keto ambiente pervec aspektit te sigurise me se shumti kane te nevojshem dhe elementin e ajrosjes. Per kete arsye keto dyer jane te ndertuara ne menyre te atille qe te jete te sigurta dhe ti japin mundesine e qarkullimit te ajrit pa rrezikuar elementet e sigurise.

Kete e bejne te mundur elementet e griles metalike, te cilat jane te punuara me llamarine celiku te serte dhe jane te  vendosura ne madhesi dhe forma sipas nivelit te arjosjes dhe ambientit ku do te vendoset dera.

Dera ne vetvete eshte e punuar e tera me nje shtrese  llamarine celiku te galvanizuar 15/10 mm trashesi, dhe e lyer me boje puder nepermjet nje sistemi elektrostatik lyerje. Me pas dera e lyer ne kete forme kalon ne proces pjekje me furre ne temperata 160-180º, ku procesi i kalcifikimit te bojes mbyllet plotesisht duke perftuar nje siperfaqe me veti shume te mira kunder ndryshkjes dhe gervishtjes.

Dyert Metalike, ne ndryshim nga dera e ambienteve teknike eshte e ndertuar me dy shtresa llamarine te galvanizuar 15/10mm, e mbushur brenda me lesh guri dhe sigurisht e lyer me boje puder elektrostatike me pjekje.

+ Perdorimi

Dyert e ambienteve teknike jane dyer te cilat perdorimin me te gjere e kane per ambientet qe jane ne dispozicion te pajisjeve elektrike, mekanike, elektronike dhe me gjere. Keto ambiente pervec aspektit te sigurise me se shumti kane te nevojshem dhe elementin e ajrosjes. Per kete arsye keto dyer jane te ndertuara ne menyre te atille qe te jete te sigurta dhe ti japin mundesine e qarkullimit te ajrit pa rrezikuar elementet e sigurise.

+ Ajrimi

Kete e bejne te mundur elementet e griles metalike, te cilat jane te punuara me llamarine celiku te serte dhe jane te  vendosura ne madhesi dhe forma sipas nivelit te arjosjes dhe ambientit ku do te vendoset dera.

Dera ne vetvete eshte e punuar e tera me nje shtrese  llamarine celiku te galvanizuar 15/10 mm trashesi, dhe e lyer me boje puder nepermjet nje sistemi elektrostatik lyerje. Me pas dera e lyer ne kete forme kalon ne proces pjekje me furre ne temperata 160-180º, ku procesi i kalcifikimit te bojes mbyllet plotesisht duke perftuar nje siperfaqe me veti shume te mira kunder ndryshkjes dhe gervishtjes.

+ Perberja

Dyert Metalike, ne ndryshim nga dera e ambienteve teknike eshte e ndertuar me dy shtresa llamarine te galvanizuar 15/10mm, e mbushur brenda me lesh guri dhe sigurisht e lyer me boje puder elektrostatike me pjekje.

Kufiri ndermjet shtepise tuaj dhe ambientit te jashtem, shenja e pare e personalitet dhe jo vetem kaq.

Cdo dere sigurie Emsh eshte mbi te gjitha nje mbrojtje kunder grabitjes. E krijuar prej disa nivele aksesore sigurie dhe nje teknologji te cilem vetem Emsh mund ta ofroj. Nje structure qe mund te vishet sipas deshires suaj, ne harmoni te plote me ambintin dhe stilin tuaj te jeteses.

Kataloget me produktet me te reja nga kompania EMSH!